Gin Anti-aGin
V zraku · buzz buzz

Iščete eliksir mladosti? Po vsej verjetnosti iščete na napačnem kraju. Vodnjak mladosti se namreč ne skriva v kozmetičnih ali farmacevtskih izdelkih, ne v vajah za pomlajevanje, ne v plastični kirurgiji, ne v zdravem načinu življenja, ne v homeopatičnih zdravilih. Najdete ga na policah z alkoholom oziroma za šankom! Predstavljamo vam Anti-Agin, prvi gin proti staranju!

Gin je izjemno okusen. Ima celo svoj svetovni dan! A kot vemo, številne okusne stvari niso dobre za naše zdravje. To se z ginom proti staranju Anti-aGin vsaj delno spreminja. Bi radi ostali večno mladi, a se ne bi radi odpovedali alkoholu? Anti-aGin je najboljša rešitev.

PREBERITE ŠE: Jubilejna steklenica za 250 let znamke konjaka Hennessy

In kaj je skrivna sestavina gina Anti-aGin? V procesu destilacije mu je dodan kolagen in rastline, ki preprečujejo staranje. S staranja je namreč v koži vse manj kolagena, kar povzroča gube in manjšo prožnost kože. Zaviranje staranja s kolagenom, tem najbolj zastopanim proteinom v našem telesu in nekakšnim vezivom, ki vse skupaj drži skupaj, sicer ni nič novega. Na Japonskem ga v številnih restavracijah dodajajo hrani, prav tako ga najdemo v številnih prehranskih izdelkih. Gin, ki ga je naročila veriga hotelov Warner Leisure Hotels, so ustvaril ”čarovniki” s hrano in pijačo Bompas & Parr. Ni poceni, a za večno mladostni videz vam verjetno 45 evrov ne bo težko odšteti. Naročite ga lahko tukaj: drinksupermarket.com.

Ambientalni zvoki, ki pomirjajo. Zvoki ob katerih človek občuti prav posebno zadovoljstvo Kava na drugačen način 8 čudovitih načinov priprave kave doma Knjige po resničnih dogodkih Izjemne knjige po resničnih dogodkih Če bi živali ravnale z nami, kot ljudje ravnamo z njimi Če bi človek in žival zamenjala vlogi ·