02 2
Utrip mesta · destinacija

Spletni trg za oddajo in najem bivalnega prostora Airbnb je dobil morsko različico- Antlos. Ta spletna tržnica za rezervacijo nastanitev na plovilih želi počitnice na jadrnicah, ladjah in jahtah približati vsem, ki imajo radi morje, a se za to opcijo niso nikoli odločili bodisi zaradi previsoke cene ali neizkušenosti. Nova spletna platforma direktno poveže potnike in lastnike ladij ter ponuja križarjenja po Sredozemlju.

Spletna tržnica za nastanitve Airbnb je dobila podaljšek, ki sliši na ime Antlos. Nova spletna platforma deluje po principu svojega velikega brata le, da ponuja nastanitve na ladjah.

PREBERITE ŠE: KinkBNB – erotično obarvani Airbnb, ki poveže ljubitelje spolnih fetišev

Zbliža izkušene kapitane in ljubitelje morja, od nje pa imajo korist tako lastniki ladje, ki na ta način oklestijo stroške plovbe, gostujoči potniki pa do vožnje z jadrnico ali čolnom pridejo bistveno ceneje in enostavneje, saj vmes ni posrednika, agencije in dodatnih stroškov. Izberete svojo destinacijo, čoln in rezervirate tistega, ki vam cenovno najbolj odgovarja. In že plujete v sončni zahod.

Relaxing car travel summer vacation Varni na potovanju – kako poskrbeti za varnost na potovanju? iStock_000002190331_Large Najboljše nudistične plaže na Hrvaškem Mlin na veter v Grčiji Eksotične hiške za počitnikovanje, ki jih lahko najamemo in si jih hkrati lahko tudi privoščimo cover-korcula-hotel-de-ville Korčula De La Ville Hotel: Eden najlepših hotelov v južni Dalmaciji · ·