Aplikacija Lickster
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Zdaj, ko si lahko na telefon prenesete aplikacijo Lickster, lahko rečemo, da obstaja mobilna aplikacija za popolnoma vse. Želite izboljšati svoje veščine oralnega zadovoljevanja? Potem si naložite Lickster. Žena oz. dekle vam bo več kot hvaležna oz. hvaležno!

Velika večina žensk med seksom ne doživi orgazma. Snovalci aplikacije Lickster trdijo, da je žensko veliko lažje potešiti oralno, s to žgečkljivo aplikacijo pa obljubljajo, da boste postali mojster oralnega seksa. Marsikateri moški meni, da je vešč oralnega zadovoljevanja, v resnici pa ‘tam spodaj’ ne ve, kaj je treba zares početi. Lickster vas to nauči. In to ne v teoriji, ampak praksi!

PREBERITE ŠE: Aplikacija i-Ticket: bi za 12 evrov ”vohunili” za redarje?

Edino težavo aplikacije Lickster vidimo v tem, da so raziskave pokazale, da je večina pametnih telefonov in tablic bolj umazanih kot straniščna školjka. Zato vam predlagamo, da pred treningom vihtenja jezika dodobra očistite zaslon svoje naprave, da se ne zastrupite z vsemi temi bakterijami, ki živijo na njem. Med učenjem morate namreč lizati zaslon, na katerem se pojavi digitalna vagina. Kako deluje v praksi, si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Čeprav fantje na posnetku delujejo prepričljivo, je treba povedati, da tovrstna aplikacija v resnici ne obstaja, čeprav bi si verjetno marsikatera ženska želela, da bi. Lažemo. V resnici obstaja, a namesto vagine ližete sladoled! Pa vadite na lučki!

i-Ticket: aplikacija za napačno parkiranje Aplikacija i-Ticket: bi za 12 evrov ”vohunili” za redarje? eHrana Se tradicionalnemu naročanju dostave hrane na dom bliža konec? Mobilna aplikacijia Malcajt Slovenska mobilna aplikacija Malcajt – vodič po restavracijah in njihovi ponudbi Mobilna igra Super Mario Run Mobilna igra Super Mario Run – lahko Nintendov vodovodar ponovi uspeh Pokemon Go? · · · · · ·