Vse tipke se nahajajo ob spodnjem robu zaslona.
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Odlična kamera je sposobna ustvarjati res izjemne posnetke. Toda zakaj ne bi pripomogli k temu, da bi bile vaše fotografije videti še bolje? S prav posebno aplikacijo za telefone je to odslej mogoče.

Čeprav lahko v Applovi spletni trgovini izbirate med mnogimi aplikacijami, ki delujejo v sodelovanju s kamero, pa ne boste našli veliko takšnih, ki prekašajo aplikacijo Obscura 2. Slednja uporabnika navdušuje predvsem s priročnim dizajnom. Vse tipke za upravljanje so namreč na spodnji tretjini zaslona, kar omogoča preprosto uporabo.

Obscura 2 se lahko pohvali tudi z učinkovitostjo, saj omogoča prilagajanje številnih funkcij, kot so denimo izpostavitev objektov, osredotočenje, hitrost zaslonke in optična stabilizacija slike. Ob tem lahko posnetke okrasite s široko paleto filtrov. Vse fotografije bodo shranjene v fotografski knjižnici.

Aplikacija bo torej poskrbela, da bodo pomanjkljivosti vaše kamere ostale skrite. Tako se tudi tistim, ki si ne lastite kamere z najnovejšo tehnologijo, ne treba bati za kakovost svojih fotografij. Uporabniki iPhonov lahko aplikacijo, katere cena je 5 evrov, najdete v spletni trgovini iTunes.

ezgif.com-webp-to-jpg (11) 12 aplikacij, ki bodo občutno povečale produktivnost erik-lucatero-543541-unsplash 4 nove aplikacije, s katerimi bo tvoj Instagram privlačnejši in bolj kul PortadaHP2jpg Harry Potter: Hogwart’s Mistery – mobilna igrica za navdušence nad knjižnim junakom shutterstock_1542548600 To je 5 aplikacij, s katerimi lahko popolnoma enostavno služite denar! · · · · ·