Mobilna aplikacija - Rumuki
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Mobilna aplikacija Rumuki bo še posebej prav prišla zvezdnikom, ki se jim pogosto dogaja, da njihovi domači vroči posnetki pricurljajo v javnost. Verjetno ste tudi sami že kdaj posneli vroč domač posnetek ali pa to ostaja vaša neizpolnjena želja. Če se bojite, da bi posnetek videli napačni ljudje, lahko to zdaj učinkovito preprečite.

Nekateri so zaradi domačih vročih posnetkov postali slavni, toda verjamemo, da marsikdo nima želje, da bi zaslovel na ta način. Vseeno ostaja snemanje seksa želja marsikoga, saj si z njim začinimo spolno življenje. Da se posnetek vašega predajanja mesenim užitkom ne bi znašel na spletu ali bi ga videl kdo, ki mu ni namenjen, si morata omisliti aplikacijo Rumuki, nekakšen digitalni kondom.

PREBERITE ŠE: Aplikacija i-Ticket: bi za 12 evrov ”vohunili” za redarje?

Če je seks s kondomom najvarnejša oblika seksa, je Rumuki najvarnejši način deljenja intimnih trenutkov. Videoposnetki so namreč šifrirani in zaklenjeni z dvema ključema, vsak pa se nahaja na eni napravi. Če se enemu odpoveste, video ostane zgubljen za vse večne čase. Ogledate si ga lahko le, ko v to privolita oba ”pobratena” telefona. Dovoljenje je izdano zgolj za en ogled.


Aplikacija Sag's Wien Sag’s Wien – aplikacija za lepši Dunaj Aplikacija Lickster Aplikacija Lickster: postani mojster oralnega zadovoljevanja i-Ticket: aplikacija za napačno parkiranje Aplikacija i-Ticket: bi za 12 evrov ”vohunili” za redarje? eHrana Se tradicionalnemu naročanju dostave hrane na dom bliža konec? · · · ·