5_27 2
Utrip mesta · arhitektura

Oblikovalsko podjetje apostrophy’s je s prenovo svoje tajske pisarne popolnoma prenovila njeno podobo. ‘apos²’ tako sedaj združuje nove, pomembne segmente, kot so učni medijski center, dizajn laboratorij in skupne prostore za interdisciplinarno interakcijo.

To pa niso glavni poudarki nove pisarne Apos² omenjenega oblikovalskega podjetja s sedežem v Bankoku. Žive, primarne barve so osrčje, jedro interjerja – rdeča, modra in rumena, ki prekrivajo vsaka svoje nadstropje. Mavrične stopnice povezujejo tri nadstropja, katerim so skupne tudi s tipografijo poslikane stene o oblikovalski strategiji. Rdečo barvo so uporabili za stimulacijo in energetsko bombo za uslužbence, saj izraža entuziazem.

Vhod v prenovljene prostore.Odpri galerijo

Drugo nadstropje je odeto v modro barvo, kjer se nahaja delovno okolje, ki je bolj mirno, umirjeno in stabilno. Odprta pisarna, kjer so mize postavljene ena nasproti druge, ogromen napis pa priča o filozofiji podjetja o sodelovanju in skupnem reševanju problemov: “there is no ‘I’ in team, but there is in win”.

Drugo nadstropje je odeto v modro barvo.Odpri galerijo

Tretje nadstropje v rumenih odtenkih je rezervirano za  brain storming in za posebne sestanke.

Najvišje nadstropje je pripadlo rumeni barvi.Odpri galerijo
Najnovejša pridobitev najslavnejše verige kavarn Starbucks. Starbucks z največjo kavarno na svetu Pisan interier kontejnerja je odlična kulisa za zabavo. Partyhouse: “Party” kontejner v Pragi Creatura sredi jezera. Creatura: plavajoč mlin, katerega so ustvarili otroci Stenska ilustracija Anje Polh resnično popestri prostor. Štart up – v Velenju odprli prve coworking prostore