Apple AirPods 2: druga generacija najbolj priljubljenih slušalk na svetu
V zraku · tehnologija · gadgeti

Apple je osvežil najbolj priljubljen model slušalk Apple AirPods, ki jih lahko zdaj polnite brezžično, omogočajo dodatno uro pogovorov in glasovni dostop do Siri.

Applove popolnoma brezžične slušalke prve generacije Apple AirPods je pred letom in pol pričakalo veliko dvomljivcev, a so se izkazale za nepričakovano uspešnico. Zdaj je tu nova generacija, ki na pogled sicer enaka, a ima dve konkretni izboljšavi.

Namenski čip H1, ki nadomešča prejšnjega W1, podaljšuje trajanje baterije in lahko aktivira navidezno pomočnico Siri samo z govornim ukazom (Hej, Siri!), brez pritiskanja česar koli. Slušalke lahko kupite tudi s škatlico, ki jo postavite na brezžični polnilnik (s podporo standarda Qi), da se slušalke polnijo.

Embalaža/škatla za shranjevanje zagotavlja dovolj energije za kar 24 ur poslušanja glasbe. Lastniki sprve generacije si bodo lahko za 89 evrov omislili novo škatlico z indukcijo, sicer bo druga generacija slušalk Apple AirPods z običajnim polnjenjem naprodaj za 179 evrov, z brezžičnim pa za 229 evrov.


Samsung QLED TV 2019 s funkcijo Ambientalni način dnevno sobo spremeni v galerijo. Samsung QLED TV z Ambientalnim načinom: ko dnevna soba postane galerija MetaFly MetaFly: dron, ki ga boste zamenjali za letečo žuželko cover-samsung-buds Samsung Galaxy Buds – resno hud tehnološki izdelek, ki je lahko vaš brezplačno HOLOLENS-2 MWC 2019: Microsoft HoloLens 2, očala združene resničnosti