Applovi zavrnjeni dizajni za iPhone
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Nedaven sodni proces med znamko Apple in Samsung se je izkazal za pravo zlato jamo strogo varovanih skrivnosti. Sodna saga, ki se je vlekla skoraj pet let in se je končala s priznanjem Severnih Korejcev o kraji intelektualne lastnine, je namreč razkrila številne zanimivosti podjetja iz Silicijeve doline. Med drugim to, da je Apple ustvaril kopico različnih dizajnov za pametni telefon iPhone, ki pa nikoli niso ugledali luči sveta. V nadaljevanju si tako lahko ogledate vse zavrnjene dizajne za pametni telefon iPhone.

Apple je med nedavno sodno bitko s Samsungom med drugim razkril vse svoje zavrnjene dizajne za pametni telefon iPhone. Med njimi se je našel tudi osmerokotni iPhone. Samsung je med drugim izpodbijal dejstvo, da Apple ne more patentirati kvadratnega pametnega telefona z zaobljenim robom, a je bil sodnik gluh za njegove argumente. Na koncu so Severni Korejci pristali na poravnavo in Applu za kršenje intelektualne lastnine na račun nakazali 548 milijonov ameriških dolarjev, kar pa je še vedno skoraj polovica manj od prvotno dodeljenega zneska.

PREBERITE ŠE: Apple: 11 dejstev, ki te bodo šokirala!

Zavrnjeni dizajni za pametni telefon iPhone:
Bel iPhone, a samo na hrbtni strani.Odpri galerijo


Pametni telefon Kyocera Digno Rafe Kyocera Digno Rafre: pametni telefon, ki ga lahko operemo z milom Pametni telefon Huawei Mate S Pametni telefon Huawei Mate S: ljubezen na prvi dotik Pametni telefon LG Zero LG Zero: peresno lahek kovinski pametni telefon Pepsi P1 Pepsi P1: Pametni telefon, ki ga je izdelal Pepsi · ·