Apple Watch ima novo podobo
V zraku · tehnologija

Pri Applu in Hermès-u so za vse ljubitelje tehnologije, ki obenem sledijo tudi zadnjim modnim trendom, pripravili pravo tehnološko-modno poslastico. Tehnološki geniji in oblikovalci luksuznih oblačil ter modnih dodatkov so namreč združili svoje ustvarjalne moči in pametni uri Apple Watch za novo sezono podarili osvežen in predvsem moden videz.

Pri Applu so te dni ponudili vpogled v novo kolekcijo pametnih ur Apple Watch, ki z osveženo podobo, za katero so poskrbeli pri luksuzni modni hiši Hermès, predstavlja enega najbolj modnih tehnoloških pripomočkov na trgu. Nova Apple Watch prihaja v dveh elegantnih različicah – prva se okoli roke ovija enkrat, druga pa kar dvakrat – in petih različnih barvah: “fauve”, “noir”, “capucine”, “bleu” in “etain”.

Vsako uro, ki dokazuje, da obe znamki gojita strast do vrhunskega dizajna, krasi tudi prepoznaven Hermès-ov logotip.

PREBERITE ŠE: Kaj vse sta si iPhone 6S in 6S Plus sposodil od Androidov?

Cena ur, ki bodo od 5. oktobra dalje na voljo v izbranih Applovih in Hermesovih trgovinah po vsem svetu, se giblje od 1000 do 1500 ameriških dolarjev.

Apple Watch ima novo podoboOdpri galerijo
S slušalkami Batband poslušate s kostmi Batband – revolucionarne ”brezušesne” slušalke s katerimi poslušate s kostmi! Aplikacija Emojiface vam omogoča, da se preobrazite v slikovnega smeška. Emojiface: aplikacija, ki izdela smeška po vaši podobi Modna blogerka Kako do več sledilcev na socialnih omrežjih? Slab mobilni signal? Ni panike! Slab signal?! Preprosti načini, s katerimi lahko izboljšate slab mobilni signal! ·