apple-watch-series-3-sean-hollister
V zraku · tehnologija · pametne ure

Nova Applova ura Apple Watch Series 3 bo lahko uporabljala LTE-tehnologijo in virtualno SIM-kartico, ki bo imela enako številko kot vaš iPhone, pri čemer vam telefona sploh ne bo treba imeti pri sebi.

Apple Watch je postala tudi najbolj prodajana ura na svetu, vedno več ljudi pa jo uporablja za vsakodnevno vadbo in rekreacijo. Prav zaradi tega so pri Applu posvetili veliko časa in energije za spremljanje srčnega utripa. Ura lahko zdaj zazna nepravilnosti v vašem utripu in vas opozori ob morebitnem povečanju le-tega, še posebno v tistem trenutku, ko se ne ukvarjate z rekreacijo. Vgrajen ima tudi višinomer za še boljše spremljanje vadbe.

Apple Watch Series 3 omogoča dostop do 40 milijonov skladb kar na vašem zapestju. In ko boste potrebovali Siri, se boste z njo lahko normalno pogovorili, ker ta zdaj govori in vam tako ne bo več treba brati drobnega tiska z zapestne ure.

Za boljši sprejem signala ima Apple Watch Series 3 anteno vgrajeno kar v steklo. Kljub vsej novi in dodatni tehnologija je razveseljiva novica, da se velikost ure ni prav nič povečala. Baterija ima isto zmogljivost kot ura druge generacije, prav tako pa je na voljo kopica različnih paščkov, pri katerih ponovno sodelujeta tudi Nike in Hermes. Za najbolj petične bo Apple Watch na voljo v sivo obarvani keramični izvedbi.

Galerija slik: Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3Odpri galerijo

Samsung Gear Sport: nova vsestranska pametna ura Samsung Gear Sport: nova vsestranska pametna ura Fitbit_Ionic_Sport_Cobalt_Shot10_wScreens_0 Fitbit Ionic: pametna ura, ki je ujela velikane G-Shock GPW2000 Gravitymaster G-Shock GPW2000 Gravitymaster: poklon pilotom in avanturistom Pametna ura Dot Pametna ura Dot: ko je čas otipljiv · · ·