Archon: nevidni brezžični polnilec, ki lovi tudi skozi mizo
V zraku · tehnologija · gadgeti

Archon je nevidni brezžični polnilnik, ki ga pritrdimo pod mizno ploskev, telefon s prazno baterijo pa preprosto odložimo na tisti del mize, kjer se polnilnik nahaja. In proces polnjenja telefona se lahko začne.

Brezžični polnilci so lahko samostojni bolj ali manj lično oblikovani podstavki, lahko so vgrajeni v pohištvo, največkrat mizo, ali pa je polnilna površina tanka folija, s kablom povezana s škatlico z elektroniko. Mimogrede, tudi v naših barih niso neobičajne mizice z vidno drugačnim delom za brezžično polnjenje.

Archon pa se je zadeve lotil drugače in vsaj, kar se tiče miz, bolj univerzalno. Brezžični polnilnik, za katerega trenutno poteka zbiranje denarja na Kickstarterju, pritrdimo pod mizo (mizna površina zaradi razumljivega razloga ne sme biti kovinska, pa tudi ne preveč debela), nato pa lahko napolni baterijo vsake naprave, ki podpira brezžično polnjenje ter je postavljena neposredno nad polnilnikom.

Na voljo sta dve različici Archon, ena lahko ‘brezžično energijo’ pošilja skozi 25 mm, druga pa skozi 35 mm debelo mizno ploskev. Polnilnik je združljiv s standardom Qi ter ima izhodno moč 10 W.


985b4cb16debf64d7b0f900342d1edf2_original UNAGI: najboljši zložljivi električni skiro, ki je obnorel svet Dolby Dimension Dolby Dimension: brezžične slušalke, ki so kot naročene za filmski maraton Drinkworks_Hero.0 Keurig Drinkworks: hišni bar, ki vam po kavi in pivu pripravi še koktajl ControlPad: mini tipkovnica za igričarje, katere tipke so občutljive na silo pritiska. ControlPad: mini tipkovnica, katere tipke so občutljive na silo pritiska · · ·