Ekskluzivne torbice Artburo
Utrip mesta · moda · ženska moda

Artburo, ukrajinska modna znamka s sedežem v Kijevu, pri kateri ponujajo ekskluzivne poslikane torbice Hermès, je lep dokaz, da sta umetnost in moda lahko zelo močno povezani. Oglejte si umetniška dela, ki jih premožne stranke kupujejo za 4 tisoč ameriških dolarjev in več.

Artburo je ukrajinska modna znamka, ki je nastala z namenom, da na trg prinese nekaj svežega, še ne videnega, a še vedno znotraj ponudbe luksuznih dobrin, kot je na primer prestižna torbica Hermès. Zanimivo podjetje svojim strankam, med katerimi so tudi slavne zvezdnice, omogoča, da izberejo umetniško delo ‘po meri’, ki ga izkušeni umetniki nato aplicirajo na njihovo ‘Kelly’, ‘Birkin’ ali kakšno drugo Hermèsovo torbico. Irina Shayk je svojo okrasila s svojim imenom, Kanye West je za motiv torbice, ki jo je podaril svoji Kim, izbral motiv njune hčerke Noth, pri Artburoju pa sta svoji torbici popestrili tudi Lady Gaga in Rita Ora. Za izdelavo ene okrašene torbice je potrebno počakati do pet tednov, cena unikatne poslikave pa med drugim odraža tudi visoko kakovost italijanskih barv, ki so uporabljene za poslikavo, saj bomo za unikatno torbico odšteli vsaj 4 tisoč ameriških dolarjev.

Ekskluzivne torbice ArtburoOdpri galerijo
Trend 'muslimanska lolita' Muslimanske lolite: Nov trend, ki ga je navdihnila Japonska Beautiful lady with hydrangea Vsakodnevne navade žensk s stilom, ki slovijo po svoji eleganci "Bronde" barva las Frizure 2015: V trendu so brond lasje PicMonkey Collage Frizure 2015: nov trend v barvanju las je colombré ·