Univerzalni polniln kabel Asap x-connect
V zraku · tehnologija · gadgeti

Želite z enim polnilcem polniti vse mobilne naprave, četudi so te različnih znamk? Rešitev je Asap x-connect, univerzalni USB-kabel za polnjenje telefona z magnetno glavo z vmesnikom, ki omogoča, da polnilni kabel uporabite na katerikoli napravi.

Asap x-connect je univerzalni USB-kabel za polnjenje telefona, ki omogoča samodejno magnetno spajanje. Vse, kar dodatno potrebujete, je majhen vmesnik v vaši mobilni napravi in že lahko z enim kablom polnite katerokoli mobilno napravo. Združljiv je namreč z vsemi napravami, ki imajo USB-priključek (microUSB in USB-C) ali priključek Lightning.

PREBERITE ŠE: Apple AirPods – so Applove brezžične slušalke vredne svojega denarja?

Zaradi magnetnega spajanja vam ni treba skrbeti, da bi se priključek poškodovali, saj se v primeru večje sile kabel samodejno odklopi. Magnetni kabel Asap x-connect lahko naročite na platformi za množično financiranje Indiegogo za (preračunanih) 18 evrov. Kako se kabel obnese v praksi, si lahko pogledate v zgornjem posnetku.

Univerzalni polniln kabel Asap x-connect:

Univerzalni polniln kabel Asap x-connectOdpri galerijo

Zapestnica Basslet: nosljivi subwoofer Zapestnica Basslet: nosljivi nizkotonec, s katerim glasbo tudi čutite Bluetooth slušalke Apple AirPods Apple AirPods – so Applove brezžične slušalke vredne svojega denarja? Modularni ovitek za telefon Megaverse Anti-Gravity Case Modularni ovitek za telefon Megaverse Anti-Gravity Case – Spider Man med ovitki Ohišje za pametni telefon Honu Slovensko ohišje Honu – prvo dizajnirano ohišje za iPhone · ·