Passenger-Drone-2
Utrip mesta · mobilno · V zraku · tehnologija

Starodavno željo človeka, da bi svobodno letel pod nebesnim svodom, želi uresničiti Astro s svojim ‘vozilom za moderno dobro’ Astro Elroy. Jim bo to uspelo?

Žal nismo vsi piloti, pa tudi nimamo toliko pod palcem, da bi si kupili vsaj cenejši helikopter ter odfrčali proti soncu, zato ideje o samodejnih potniških letalnikih oziroma trotih pogosto padejo na plodna tla. Astro pa si je zamislil letalnik Astro Elroy, katerega potniška kabina je narejena za dva in ima pogled v vse smeri.

Nad kabino je sedemnajst rotorjev, ki so dovolj močni za dvig ter križarjenje s skoraj 80 kilometri na uro. Dovolj je, da na zaslonu v kabini označimo, kam želimo, nato pa samodejni pilot poskrbi, da tja tudi varno prispemo. Med letom se močno zanaša na mobilno omrežje 4G, kar pomeni, da trot ne leti visoko.

Galerija slik – Astro Elroy

Astro ElroyOdpri galerijo

HUDWAY Cast 10+ najboljših naprav, s katerimi boste nadgradili svoj avtomobil BMW 8 Convertible BMW 8 Convertible: najelegantnejši BMW zdaj še s platneno streho Alpina B4 S Bi-Turbo Edition 99 BMW Alpina B4 S Bi-Turbo Edition 99: Alpina je ponovno navdušila Ujet Ujet: futurističen zložljiv električni skuter · · ·