shutterstock_752958226
V zraku · buzz buzz

Ljubezen je verjetno tista stvar na svetu, s katero se človeštvo največ ukvarja – znanstveniki jo poskušajo razložiti z nevrotransmiterskimi razlagami, umetniki jo poskušajo upodobiti v sonetih, slikah in filmih, vsi ostali pa se o njej neprestano pogovarjamo. Kaj pa o ljubezni ve astrologija? Kako najti ljubezen glede na astrološko znamenje?

Kako najti ljubezen? Jo je sploh možno najti ali v resnici ljubezen najde tebe? To so vprašanja, s katerimi se že tisočletja ukvarjajo ljudje. A ljubezni ne moremo meriti in ne moremo je ustekleničiti, zato na ta vprašanja ne poznamo enoznačnega odgovora. Vsaka panoga ljubezen razlaga na nekoliko drugačen način. Kaj o iskanju ljubezni pravijo zvezde?

Kako najti ljubezen glede na astrološko znamenje? Astrologija pravi, da je pri tem sicer najlažje upoštevati zgolj, v katerem znamenju si glede na sonce, vendar pa da to daje pomanjkljive informacije. Ključnega pomena je tudi, da upoštevaš, kaj si v ascendentu in seveda, kaj je v ascendentu tvoja izbranka/izbranec. Osnovno astrološko znamenje naj bi določilo tvojo osnovno strukturo delovanja in značilnosti, medtem ko ascendent opiše tvoje notranje čustvovanje in skrite delčke tebe, ki pa pridejo najbolj do izraza v tesnem in intimnem odnosu.

Grobo rečeno naj bi dobro delovali skupaj znaki zraka in ognja (oven, lev in strelec se menda dobro ujamejo s tehtnico, vodnarjem in dvojčkoma), medtem ko naj bi vodni znaki imeli boljše možnosti z zemeljskimi astrološkimi znamenji (rak, škorpijon in ribi se dobro ujamejo s kozorogom, bikom in devico). Vendar pa se z vključitvijo ascendentnih znamenj ta formula nekoliko zaplete (še sreča, sicer bi bili precej omejeni pri izbiri svojih partnerjev). Na primer nekdo, ki je v osnovnem znamenju oven, se čudovito poklopi z osebo, ki je bik v ascendentu. Na koncu imajo vse kombinacije možnost najti ljubezen in povezanost, imajo pa različne močne točke in probleme glede na postavitev zvezd, Lune in sonca v času rojstva obeh partnerjev.

Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje zgodovinske fotografije To je 30 najmočnejših zgodovinskih fotografij, ki se ti bodo za vedno vtisnile v spomin! Filipinski študenti morajo posaditi vsaj 10 dreves, če želijo zaključiti šolo! Filipinski študenti morajo posaditi vsaj 10 dreves, če želijo zaključiti šolo! Audrey-Tautou_width1024 Briljantni nasveti, ki se zdijo nesmiselni, dokler jih ne poskusiš ·