dmitriy-ilkevich-dW4rFkSvUns-unsplash
V zraku · astrologija

Laž jim je preprosto brezsmiselna in zato z njimi vedno veste, kje ste!

Čeprav jih zaradi tega, ker odkrito povedo tisto, kar mislijo, smatrajo za egoistične, bahave in arogantne, bi moralo biti to znamenje ZELO ponosno na svojo vrlino. Laži namreč preprosto ne prenese. To mu je brezsmiselno, neumno in čista izguba časa.

Ko jih dejansko sprejmete kot osebe, ki se ne lažejo, kot osebe, ki vedno povedo stvari tako, kot so, se boste z njim odlično razumeli, vse skupaj bo postalo bolj preprosto in morda vas bo prav njegova vztrajna resnica spremenila na bolje. Tudi sami boste začeli hoditi po najpreprostejši poti v življenju, kar resnica tudi je. Nimamo zaman reka: “Resnica boli, laž pa še bolj!”

Katero je to znamenje? To je OVEN!

maura-silva-9d7L4-4ZF7g-unsplash To so najbolj uporniška astrološka znamenja: požvižgajo se na družbene norme maxresdefault (32)i Med njimi je čista strast: astrološka znamenja, ki se neustavljivo privlačijo eugenivy_reserv-DI8RBoqcINo-unsplash Astrologinja razkrila popoln dan za poroko v 2020! ali-pazani-Wq_NpVOYqak-unsplash To so najlepše ženske astrologije: čudovito srce je njihov največji adut! · ·