Astrologija: to je tvoj največji strah v življenju glede na tvoj znak!
V zraku · buzz buzz

Vsi imamo svoje notranje stahove … in kateri je tvoj največji strah glede na tvoj astrološki znak?

Celo najbolj pogumni levi med nami se kakšne stvari tako bojijo, da postanejo prestrašene in nebogljene mucke. Strah je , znano vsem. Kateri je tvoj največji strah glede na tvoj astrološki znak?

Oven – kontroliranje

Ovni so svoji šefi in najbolj od vsega sovražijo, če jim kdo ukazuje, kaj morajo narediti. Najbolj na svetu se bojijo zunanje kontrole.

Bik – popoln kaos

Za bike sta rutina in stabilnost tako pomembna kot kisik. Dajeta mu občutek varnosti. Popolnega kaosa se bik boji bolj kot mačka vode.

Dvojčka – dolgčas

Dvojčki so znani po svoji bipolarnosti. Edini ekstrem, ki ga res ne prenesejo, je dolgčas.

Rak – zavrženost

Raki so verjetno najbolj ranljivi izmed vseh znamenj – ravno zato pa imajo okoli svoje mehke sredice zgrajen močan oklep. Njihov največji strah je, da bi bili zavrženi in zapuščeni.

Lev – nepriljubljenost

Gracioznim levom in levinjam je zelo pomembno, da jih imajo ljudje okoli njih radi. Najbolj se bojijo, da ne bi bili priljubljeni.

Device – priznanje brez prave osnove

Device se zelo bojijo, da bi bile priznane za stvari, za katere mislijo, da si priznanja ne zaslužijo. Rajši bi umrle, kot da bi jih imeli za nekaj, v kar ne verjamejo zares.

Tehtnica – razpad razmerja

Tehtnice verjamejo v odnose z vsem svojim srcem. Razpad kakršnegakoli razmerja je najhujša nočna mora vseh tehtnic.

Škorpijon – vdor v intimnost

Skrivnostni škorpijoni ne marajo, če nekdo pretirano posega v njihov intimni prostor. Verjetno je to razlog, zakaj skrbno zavarujejo vse svoje elektronske naprave pred morebitnimi vdori.

Strelec – provincialno življenje

Strelci, ljubitelji avantur in potovanj, se najbolj bojijo, da bi se morali zadovoljiti s provincialnim in monotonim življenjem, kjer bi jim hudo primanjkovalo kulture, dobre kulinarike in intelektualnih debat.

Kozorog – zapravljanje potencialov

Kozorogi imajo nešteto projektov. Najbolj od vsega se bojijo, da bi zapravili svoje potenciale in ne bi dosegli tistega, kar bi lahko.

Vodnar – izključenost

Vodnarji se najslabše počutijo v skupinah, v katere se jim ne uspe zares vključiti.

Ribi – smrt

Ribe razumejo tankost mej med realnostjo in sanjami, fantazijo in dejstvi, telesom in dušo. Tako jim je tudi prostor med smrtjo in življenjem precej znan. Smrt jih straši bolj kot druga znamenje tudi zato, ker jo bolj čutijo in razumejo.


shutterstock_1095213614 3 nenavadni, a močni znaki, da si našel smisel življenja alZlArO9Ux Skrivnostna dejstva, ki dokazujejo, kako osupljivo je žensko telo Valentinovo: 10+ odštekanih daril, ki so uporabna Valentinovo: 10+ smešnih daril, ki so tudi uporabna MV5BMTQ4MzM2MzM1OV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDYyMTE0MDE@._V1_SY1000_CR0,0,1335,1000_AL_ 10 ljudi, ki se je soočilo s smrtjo, a čudežno preživelo ·