shutterstock_1135986209
V zraku · odnosi

Astrologija poskuša s svojimi metodami odgovoriti na marsikatera vprašanja, ki tarejo celotno družbo – četudi ta ni utemeljena na znanstvenih postavkah in ji vsak verjame toliko, kolikor sam želi, naj bi nekaj vedela tudi o varanju ljudi – zvezde pravijo, da so to 4 znamenja, ki najpogosteje VARAJO.

Razlogi za varanje so pogosto zapleteni in večplastni, zato težko odgovorimo, zakaj se ljudje odločijo za skok čez plot. In pri tem je lahko v pomoč tudi astrologija!
Zvezde pravijo, da so to 4 znamenja, ki najpogosteje VARAJO. Se strinjate?

4 astrološka znamenja, ki najpogosteje VARAJO:

Škorpijon

Škorpijoni naj bi imeli močan seksualni nagon. Veljajo tudi za izvrstne manipulatorje. Če se počutijo ujete v odnosu, velikokrat tega ne znajo skomunicirati na ustrezen način – tako obstaja nevarnost, da bodo pobegnili po tolažbo drugam, ker se ne znajo soočiti z resnico.

Tehtnica

Tehtnice bodo naredile vse, da popravijo situacijo v razmerju. Težko naj bi prenašale občutek zapuščenosti in čustvene zanemarjenosti – takrat se jim lahko zgodi, da jo bodo začele iskati svojo srečjo drugje. Ker vsak si želi biti ljubljen!

Lev

Lev se počuti najbolj doma takrat, ko je v središču pozornosti. Varanje pri levih naj bilo povezano s hranjenjem ega in iskanjem potrditve – za vsem tem se skrivajo pomembnejše potrebe, ki ljudem pomagajo, da bolje razumejo njihovo vedenje – npr. tihi dvom v lastno vrednost ali strah pred zavrnitvijo.

Strelec

Strelec je avanturist, nemiren duh, ki vedno išče nova doživetja in se pogosto ne ukvarja s posledicami svojih dejanj – včasih se lahko zgodi, da strelci iščejo nova doživetja izven okvirov dovoljenega.


Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta daniel-monteiro-69Xp3eYPHbk-unsplash Nič ni narobe, če ne greš NIKAMOR na dopust: 5 idej, kaj početi poleti shutterstock_1295839972 Dokazano: ženske spijo bolje ob psih kot ob moških! shutterstock_1092150557 24 stvari, za katere zapravljamo denar: ne bomo jih rabili, pa če imamo 3 življenja! ·