Astrološki znak je preteklost: zdaj so hit rože rojstva
V zraku · buzz buzz

Če ste razmišljali o tem, da bi naredili tatu, ki prikazuje vaš astrološki znak, si boste morda premislili ‒ ti so namreč preteklost, saj so zdaj hit rože rojstva. Najdite svojo.

Astrologija je fascinantna psevdoznanost, ki je priljubljena že več stoletij, a tudi deležna številnih kritik. Nekateri so skeptični, saj ne verjamejo v obstoj simboličnih povezav med človeškimi odločitvami in njihovo osebnostjo ter gibanjem nebeških teles. Spet drugi so tako močno prepričani, da obstaja sila, ki določa njihovo usodo, da verjamejo vsemu, kar je povezano z njihovim astrološkim znakom.

Imamo dobre novice za vse tiste, ki verjamete v astrologijo. Če ste že nekaj časa razmišljali o tem, da bi naredili tatu, ki je povezan z vašim astrološkim znakom, je čas, da razmislite o tem, da bi vaše telo krasila roža. Ti cvetlični tatuji namreč slavijo mesec, ko ste se rodili. Upamo, da vam je všeč roža, ki slavi vaš mesec rojstva.

JANUAR (NAGELJ)

FEBRUAR (VIJOLICA)

MAREC (NARCISA)

APRIL (MARJETICA)

View this post on Instagram

Always forgetting to post! Thanks doll! #daisies #daisytattoo #simpleflowers #flowerbouquet #floraltattoo #floralbouquet #lavendertattoo #lineworktattoo #ribstattoo #sideboobtattoo #blackwork #stippling #dotwork #rosetattoo#botanical #sleeve #sleevetattoo #girlysleeve #floraltattoo #floralsleeve #botanicalflowers #legtattoo #art #drawing #tattoo #femaletattooist #girlytattoo #tattooforgirls @skinart_mag @totaltattoo @uktta @barber_dts @rotaryworks @bishoprotary @girly_tattoo_ideas_ @girlytattooos @tattoosforgirls_ #flowertattoo #wildflowers #wildflowertattoo #simpleflowers @blackworkcult @blackworkers @blackworkers_tattoo @foreverforgottenaftercare

A post shared by 🕸 𝔏 𝔲 𝔠 𝔦 𝔢 𝔐 𝔬 𝔯 𝔱 𝔦 𝔠 𝔦 𝔞🕸 (@lucietattoo) on

MAJ (LILIJE)

View this post on Instagram

Lily Flower . . . #paulinetattoo

A post shared by STUDIOBYSOL_PAULINE (@pauline.tattoo) on

JUNIJ (VRTNICA)

JULIJ (OSTROŽNIK)

AVGUST (GLADIJOLA)

SEPTEMBER (NEBINA)

OKTOBER (ŽAMETNICA)

NOVEMBER (KRIZANTEMA)

DECEMBER (NARCIS)

20 držav z najlepšimi ženskami na svetu po mnenju strokovnjakov 20 držav z najlepšimi ženskami na svetu po mnenju strokovnjakov 49907029_168841780760137_3497201046889488154_n Svetlopolta ženska, ki si je s pomočjo injekcij spremenila barvo kože, razburja svetovno javnost freezing-temperature-polar-vortex-usa-2019-coverimage2 20 fotografij, ki dokazujejo, kako mrzlo je bilo dejansko v ZDA Astrologija: to je tvoj največji strah v življenju glede na tvoj znak! Astrologija: to je tvoj največji strah v življenju glede na tvoj znak! ·