FireShot Capture 10 - ROG Strix SCAR II I Lapt_ - https___www.asus.com_us_Laptops_ROG-Strix-SCAR-II_ copy
V zraku · tehnologija · gadgeti

Veliko ljudi dobršen del svojega življenja posveti igranju računalniških iger. Prav zato je vznemirjenje ob lansiranju zmogljivih računalnikov, kot sta nova Asusova prenosnika, še toliko večje.

Asus je predstavil najnovejša člana svoje najmočnejše linije prenosnikov ROG, ki je namenjena igričarjem. Nova izdelka sta si zelo podobna. Razlikujeta se predvsem po tem, katerim žanrom računalniških iger sta namenjena.

Strix Scar II cilja na igralce, ki jih najbolj navdušujejo prvoosebne strelske igre, medtem ko je Strix Hero II prava izbira za tiste, ki prisegajo na večigralske spletne arene za bojevanje. Prva različica ima belo obarvane tipke WASD, druga pa QWER. Prav tako je mogoče opaziti, da se njuni ohišji nekoliko razlikujeta.

Zunanjost novih modelov se svetlika rdeče-zeleno-modro. Ustvarjalci so pri oblikovanju računalnikov stremeli k temu, da je okvir njunega zaslona kar se da tanek.

 

Prenosnika poganja šestjedrni procesor Lake Core i7-8750H ali Core i5-8300H. Vsebina je uporabniku prikazana na 15,6-palčnem IPS-zaslonu z ločljivostjo 1080p. Na bralno-pisalnem pomnilniku je 32 GB prostora. Računalnik se ponaša s številnimi priključki, kot so USB-A, USB-C, Mini, Mini DisplayPort, HDMI, Ethernet in priključek za slušalke. Del naprave je tudi bralnik spominskih kartic. Debelost obeh prenosnikov, ki sicer tehtata 2,4 kg, je 26 mm.

Za Scar II bo treba odšteti 1.999 dolarjev oziroma 1.719 evrov. Hero II je nekoliko ugodnejši – cena zanj je postavljena pri 1.699 dolarjih oziroma 1.461 evrih.

Galerija – Asus Strick Star II in Hero Star II

Strix Scar IIOdpri galerijo

Leo Pametni zvočni sistem Leo združuje izjemno kakovost in zavidljiv dizajn Aria Brezžične slušalke Aria se bodo zoperstavile vsem vremenskim razmeram Ali ste pripravljeni na začetek igre? Tukaj so novi igralni ploščki za Nintendo Switch! Sensorwake Trio Budilka Sensorwake Trio te zbudi z vonjem, svetlobo in zvokom · · · ·