Audi TT 20th Anniversary Edition
Utrip mesta · mobilno

Verjeli ali ne, Audi TT je z nami že kar 20 let. Ob tem jubileju so pri Audiju pripravili posebno 20th Anniversary Edition različico, ki si jo lahko omislimo v coupe ali kabriolet karoserijski obliki.

Čas hitro teče, Audi TT 20th Anniversary Edition pa je še dodaten dokaz za to. Jubilejna serija Audija TT je nastala v počastitev 20. obletnice, odkar je ta dvosedežni ‘malček’ prvič zapeljal na cesto. Kot se za posebno različico spodobi, bo proizvodnja omejena na 999 avtomobilov.

Audi TT bo na voljo v dveh različnih odtenkih sive barve, v notranjost pa bomo našli rjavo usnje Nappa, ki je prešito s kontrastnimi rumenimi šivi, kot smo jih lahko videli že pri 20 let starem konceptnem Audiju TTS.

Jubilejna edicija Audija TT se od drugih različic razlikuje po črnih karoserijskih dodatkih, posebnih pet krakih 19-palčnih platiščih in zadnjimi lučmi v tehnologiji OLED, ki so si jih sposodili pri Audiju TT RS.

Zadek ima poleg tega še spremenjen nastavek izpušne cevi. Da boste resnično vedeli, da gre za 20th Anniversary Edition, bo poskrbela kopica posebnih napisov zunaj in znotraj avtomobila Audi TT. Pod pokrovom boste našli isti motor kot v običajnem Audiju TT, omejeno jubilejno različico pa lahko kupite v coupe ali kabriolet karoserijski različici.

Galerija: Audi TT 20th Anniversary Edition

Audi TT 20th Anniversary EditionOdpri galerijo
Toyota Land Cruiser Heritage Edition Toyota Land Cruiser Heritage Edition: posebna izdaja preizkušenega recepta Subaru WRX STI Subaru WRX STI: zopet nekaj strupenega iz Subarujeve delavnice Ducati Diavel 1260 Ducati Diavel 1260: Diavel v svoji novi podobi 5 načinov, kako hitro odstraniti vinjeto 5 načinov, kako hitro odstraniti vinjeto ·