Počitniške sani Aurora Bubble Sled
Utrip mesta · destinacija

Če želite, da je vaš izlet na Finsko res nepozaben, potem morate izkusiti vožnjo s sanmi Aurora Bubble Sled, počitniško prikolico na smučeh, ki omogoča, da si severni sij ogledate v udobju doma, a ste hkrati v samoti, sredi neokrnjene arktične tundre, daleč proč od svetlobnega onesnaževanja. Vlečejo jih motorne sani, s severnimi jeleni bi bilo vse skupaj že kičasto.

Če se odpravljate na Finsko in želite doživeti res nepozabno in edinstveno izkušnjo, so sani Aurora Bubble Sled edina prava izbira. Gre za ogrevano počitniško prikolico na smučeh za dva oz. štiri osebe (odvisno od tega, ali v njej želite prenočiti ali ne) s panoramskim razgledom, v kateri vas z motornimi sanmi odpeljejo v divjino, kjer na lastne oči doživite severni sij.

Steklena streha (iz polikarbonata) in velika stranska okna (iz steklenih vlakek) omogočajo, da na toplem občudujete ta naravni fenomen. Če je v vas dovolj avanturista, lahko v pokritih saneh sredi neokrnjene narave tudi prenočite in vas pridejo iskat šele naslednji dan. Za ogrevanje skrbi ogrevalni sistem na dizel, v prikolici pa najdemo žimnico, blazine, jelenje kožuhe in spalne vreče. Pripada vam tudi mobilni telefon.

PREBERITE ŠE: Kia Sorento Ski Gondola – terenec, ki pride na vrh vsakega smučišča

Edinstvene sani najdete v kraju Kilpisjarvi na južnem Finskem ob norveški meji. Trenutno ima podjetje Off the Map Travel v ponudbi zgolj ene sani, a bodo v prihodnje dopolnili svoj vozni park s tovrstnimi mobilnimi hišicami. Storitev je na voljo od decembra do marca.

Galerija – Aurora Bubble Sled:

Počitniške sani Aurora Bubble SledOdpri galerijo

Ledeni hotel Icehotel 365 Icehotel 365 – največji ledeni hotel na svetu zdaj odprt skozi vse leto Novoletna jelka v Vilni Praznična jelka v Vilni vas bo popolnoma omrežila shutterstock_205170388 Dubai Mall: kaj vse najdemo v največjem nakupovalnem centru na svetu? Vulkanski krater Dallol v Danakilski depresiji v Etiopiji leži nekaj deset metrov pod nadmorsko višino. Veličastne pokrajine na Zemlji, ki se zdijo neresnične · · ·