cover-autohome
Utrip mesta · mobilno

Pri blagovni znamki MINI pravijo, da Countryman pooseblja avanturističnega duha, ima prostora za pet potnikov, velik prtljažnik in ponuja tudi štirikolesni pogon. Tudi zato je bil ‘safari’ šotor logičen naslednji korak.

Pri BMW so nekoliko zanesenjaški, ko svoje kupce želijo prepričati, da je novi MINI Countryman alternativa pravemu SUV. Pa vendar je sodelovanje z italijansko blagovno znamko AUTOHOME simpatičen pristop in niša, ki se temu avtomobilu vsekakor poda. Med vsemi v paleti blagovne znamke MINI je prav Countryman vsekakor najbolj avanturističen in primeren za vikend pobege iz urbane džungle.

Model šotora, namenjen Countrymanu, lahko naročite pri trgovcih MINI v dveh barvah. In sicer v beli ali črni barvi, kar je usklajeno s kontrastnimi barvami strehe vozil MINI. Ko je kovček zaprt, je videti kot normalen strešni kovček za prtljago, nameščen na klasičnih
serijskih nosilcih.

V notranjosti se skrivajo hidravlične vzmeti, ki šotor razprejo v nekaj sekundah in tako ponudijo 94 centimetrov višine prostora, ki je zaradi konstrukcije udobnejši od klasičnih šotorov. Šotor ponuja optimalno prezračevanje in toplotno izolacijo. Hkrati pa je treba poudarit tudi zvočno izolacijo, ki je na visoki ravni. Vse zaradi stabilnega spodnjega in zgornjega dela šotora ter uporabljenih posebnih materialov. V šotoru najdemo tudi pripadajočo spalno površino oziroma vzmetnico visoke gostote, na kateri boste spali kot dojenček in je oblečena v posebno bombažno tkanino. Dvoje oken, ki sta hkrati izhoda, na obeh straneh šotora imata lovilce komarjev, ki jih bo vabila LED-osvetlitev notranjosti iz lastnega baterijskega napajanja.

Mi se že veselimo poletnih avantur z novo pridobitvijo blagovne znamke MINI.

Galerija slik: AUTOHOME – strešni šotor za MINI Countrymana

AUTOHOME & MINIOdpri galerijo
cover-filmski-kadri Najboljši filmski kadri vseh časov (1. del) talented Top 30: najbolj ‘stajliš’ moški filmski liki vseh časov Film na oko 2017 Film na oko 2017 – 3. mednarodni filmski festival za mlade Film Wakefield (2016) Filmski napovednik: Wakefield (2016) · ·