shutterstock_528952498
Kulturni izbor · film

Na začetku avgusta bo na slovenski obali premierno zaživel Piknik kino. V sodelovanju s Hoteli Bernardin bo ekipa ljubljanskega Kina Bežigrad pripravila tri zaporedne dogodke, na katerih bo lokalnim prebivalcem in turistom omogočena izkušnja gledanja poletnih uspešnic neposredno na plaži.

V petek, 3. avgusta, bo na plaži San Simon v Izoli na ogled težko pričakovana glasbena komedija Mamma Mia! Spet začenja se, ki bo dan pozneje, 4. avgusta, na sporedu tudi na portoroški plaži Bernardin. Tja se bo v nedeljo, 5. avgusta, simbolično domov vrnila slovenska mladinska klasika Poletje v školjki, ki bo predvajana z angleškimi podnapisi, da bodo v njej lahko uživali tudi tuji gostje.

Vzdušje bo povsem sproščeno in poletno obarvano, zato lahko obiskovalci s seboj prinesejo odeje, ležalnike in blazine, ki bodo sicer na voljo tudi za izposojo. Kot pritiče konceptu piknik kina, ne bodo manjkale niti kokice in ostala gostinska ponudba.

Prodaja vstopnic za vse tri dogodke poteka na spletni strani eventim.si, nakup pa bo možen tudi na posamezni lokaciji pred projekcijo. Vstopnica za film Mamma Mia! Spet začenja se je 7 evrov na osebo, za film Poletje v školjki pa 5 evrov na osebo.

826e8b53b1324cb8e45922ec5bc6ced862fb4a41 Filmi, ki te bodo navdušili za letošnje počitnikovanje v Italiji DJANGO UNCHAINED Zanimive situacije, ki so se zgodile med snemanjem najuspešnejših filmov maxresdefault Skoraj nezakonito: (pre)vroči filmi, ki jim je uspelo priti v kina po svetu 2001: Vesoljska odiseja Najbolj izdelane filmske scene vseh časov · · · ·