Kavni avtomat Aviatore Veloce Turbojet 100
Utrip mesta · dom

Kot namiguje že njegovo ime, je avtomat za kavo Aviatore Veloce Turbojet 100 na voljo v omejenih količinah. Odseva podobo reaktivnega motorja in je izdelan iz aluminijeve zlitine, ki jo uporabljajo v letalstvu, nerjavnega jekla in aluminijevega brona. Kavni avtomat za eno skodelico ima zastrašujoč videz, a je povsem preprost za uporabo. Zagotavljamo tudi, da še zdaleč ni tako glasen kot reaktivno letalo.

Če si želite kavo pripraviti v slogu, potem je ročno izdelan avtomat za kavo Aviatore Veloce Turbojet 100 kot naročen za vas. Pod letalsko navdihnjeni kavni avtomat se podpisuje Superveloce, ki je pred časom ponudil tudi kavni avtomat v podobi šest-, osem- in dvanajstvaljnika.

Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki se uporabljajo v letalstvu. In naj vas videz ne zavede. Čeprav se zdi, da za praženje kave s tem kavnim avtomatom potrebujete inženirsko znanje, temu še zdaleč ni tako.

PREBERITE ŠE: Slovenski Goat Story predstavlja kavni aparat Gina – lahko ponovi uspeh skodelice Goat Mug?

Zgolj odpreti morate turbino, dodati vodo, kavna zrna (ali čaj) in zadevo zapreti. Bolj kot ne je avtomati za kavo Aviatore Veloce Turbojet 100 zbirateljski kos, saj je naprodaj vsega 100 primerkov. Izbirate lahko med 110–120- in 220–240-voltnim. Cene, pričakovano, niso izdali, o njej pa lahko povprašate tu.

Galerija – avtomat za kavo Aviatore Veloce Turbojet 100:

Kavni avtomat Aviatore Veloce Turbojet 100Odpri galerijo

Okvir za digitalne slike EO2 EO2 – okvir za digitalne slike Servieta v obliki božičnega drevesa DIY: naredite božično drevo iz prtička Dekor v barvah dragih kamnov 7 top trendov za dom v letu 2017 Namizna svetilka Mono Lamp Mono Lamp – namizna svetilka z motivom testne slike · · · ·