avrame duo
Utrip mesta · arhitektura

Hiša za 5.000 evrov? Znanstvena fantastika! Ali pač?!

Estonsko podjetje Avrame je znano po svojih izjemno učinkovitih kompletih za gradnjo hiške, ki zmanjšujejo ogljični odtis in hkrati povečajo kakovost vašega življenja. Njihove hiše se lahko postavijo kjerkoli želite ter na starih ali novih temeljih. So izvrsta izbira za domovanje nekje “off-grid”, saj je njihova trikotna streha primerna za namestitev solarnih panelov. Predvsem pa je pomembno, da v podjetju verjamejo, da nas hiša ne bi smela obremenjevati ne časovno, ne finančno. Zato so te hiške namenjene vsem, ki cenijo svobodo, vendar si še vedno želijo kraj, ki ga lahko imenujejo dom!

Na voljo so hiše serij Solo, Duo in pa Trio. In prav Duo serija je tista, ki nas v kategoriji “price-performance” najbolj prepriča. Gre namreč za štiri hiške, ki so praktična izbira, če iščete nekaj med majhno in veliko hišo! Odlične so za vikende, pisarne, kavarne in seveda tudi za družinske domove. Najmanjša izmed njih, ki ima 30 kvadratnih metrov, eno nadstropje in lahko gosti 1 kopalnico in 1 spalnico, je vaša že za 4.725 evrov. K temu lahko z doplačilom po želji dodate še komplet za interier, eksterier, strešno okno, frčado in pa teraso. Ko boste enkrat imeli dovoljenje za gradnjo, boste hiško postavili v nekaj dneh.

Dobra novica? Estonsko podjetje svoje hiške dostavlja tudi v Slovenijo! Preverite tukaj, kaj vse vam ponujajo!

Galerija: Avrame, serija DUO

Avrame, serija DUOOdpri galerijo
darab_zsuzsa_hw_workstation_kabin_001 Hello Wood: to je tvoja nova pisarna za delo od doma LumiPod Lumipod: zastekljene kabine, postavljene v samo srce narave basecabincover Base Cabin: eko mikro hiška na kolesih Casa Bautista (Foto: Onnis Luque/Casa Bautista) Casa Bautista: odmaknjena vila ob morju v Mehiki