Vanderhall Venice
Utrip mesta · mobilno

Avtocikli niso nič novega, zadnja leta pa doživljajo preporod. Spoznajte ameriško trikolesno vozilo Vaderhall Venice, s katerim boste izpadli večji frajer kot s katerimkoli motociklom ali avtomobilom. Deluje prikupno, a naj vas videz ne zavede. V resnici gre za mini raketo na 18-palčnih kolesih, ki ji v hrbet gleda marsikateri superšportnik.

Vaderhall Venice sodi med avtocikle, vozila na dveh ali treh kolesih z varnostno karoserijo. Ameriški roadster je prava zver in za šalo opravi s tekmeci, ki jih izbira med superšportniki. Kako ne, ko pa pod pokrovom skriva 1,4-litrski turbo motor V4. Od nič do 100 km/h pospeši v manj kot petih sekundah.

Moč na kolesa prenaša šeststopenjski avtomatski menjalnik. Vozilo, narejeno s posluhom za detajle, ima med drugim lesen volan, 600-vatni zvočni sistem, ogrevane sedeže,  sistem Bluetooth in okvir kolutne zavore v črni barvi.

PREBERITE ŠE: Lamborghini Aventador S – Aventador zdaj s štirikolesnim krmiljenjem

Aluminijasta šasija iz enega dela je ovita v karoserijo iz kompozitnih vlaken. Dvosedežnik je na voljo je v treh barvah – v kovinsko črni in sivi ter biserno beli. Vaderhall Venice pričakovano ni poceni, zanj morate namreč odšteti okoli 28.650 evrov.

Galerija – avtocikel Vaderhall Venice:

Vanderhall VeniceOdpri galerijo

Motorne sani Whitefox Whitefox – družinske motorne sani Novi Ford GT (2017) Novi Ford GT (2017) – samo za gledanje Odnašanje avtomobila na poledenelem cestišču. Nasveti za varno zimsko vožnjo – kaj storiti, ko začne avto zaradi poledice zanašati? maxresdefaultqadqds Kolo Lopifit – tekalna steza na dveh kolesih · ·