Knjige v knjižnici
V zraku · buzz buzz

Ste kdaj opazili, da knjige iz knjižnic ne poznajo prahu. Vas zanima, kako knjižnice skrbijo, da knjige ostajajo čiste? To je razkrila bostonska knjižnica, ki je razkrila zanimivo ozadje čiščenja knjig, ki močno spominja na avtopralnico, le da je za knjige.

Ste se kdaj vprašali, kako knjižnice poskrbijo, da so njihove knjige vedno brez prahu? Na to vprašanje je nedavno odgovorila bostonska knjižnica. Kot boste spoznali, ne gre za mukotrpno, pač pa precej zabavno opravilo.

PREBERITE ŠE: Knjige, s katerimi boste z lahkoto pridobili bralne navade

Ta je na spletu delila posnetek čiščenja knjig, ki je precej nekonvencionalen. Tega namreč ne počno ročno, ampak knjigo pošljejo v miniaturno avtopralnico za knjige. Prisrčno!

Mačke na računalnikih in knjigah Zakaj mačke sedijo na vašeh stvareh in hodijo po vaši tipkovnici? Slavni selfiji iz zgodovine Najbolj popularni selfiji iz časov pred pametnimi telefoni in preden smo jim rekli selfiji Steklenica, ki nas bo odvrnila od prekomernega uživanja alkohola. Steklenice vina, ki na domiseln način pozivajo k odgovornemu pitju alkohola Smart Water - pametna voda in Jen Dekle trdi, da je zaradi vode z imenom Smart Water pametnejša ·