Awake Rävik
Utrip mesta · mobilno · V zraku · tehnologija

Deske na električni pogon nam pridejo še kako prav, če nimamo na voljo opreme za kajt, motornega čolna ali metrskih valov. S pomočjo elektrike lahko tudi mirno vodno površino spremenimo v odličen poligon za povečanje adrenalina. Awake Rävik je še ena izmed desk, ki ‘orje ledino’.

Deska Awake Rävik je bila zasnovana z mislijo na hitrost in kot taka prekaša vse ostale deske na električni pogon. Razlog za tako dobre ‘performance’ se skriva v tehnologiji Awake Direct Drive, ki se izogne izgubi moči, ki je značilna za tradicionalne pogone na vodni curek. Deska je narejena iz karbonskih vlaken in ima izredno hidrodinamično obliko.

Zaradi inovativnega pogona, lahke zasnove in dobre hidrodinamike lahko deska doseže hitrost do 56 km/h. Od 0 do 50 km/h pospeši v zgolj štirih sekundah, polna baterija pa omogoča okoli 40 minut vožnje. Baterije so zamenljive in potrebujejo 80 minut, da se v celoti napolnijo. Z desko upravljamo prek brezžičnega upravljalnika, ki ga držimo v roki in z njim po želji dodajamo ‘gas’. Awake Rävik je v tem trenutku ena izmed najhitrejših električnih desk, ki ponuja obilico zabave in kopico adrenalina tudi tam, kjer je voda mirna.

Galerija slik: Awake Rävik

Awake RävikOdpri galerijo

Milan Red Milan Red: superšportnik iz rok Avstrijcev Bugatti Chiron Sky View Roof Bugatti Chiron Sky View Roof: Chiron je postal še zapeljivejši Mercedes-Benz A Sedan Mercedes-Benz A Sedan: privlačni A je dobil še bolj privlačno ‘ritko’ Porsche Macan Porsche Macan: prenova najbolje prodajanega Porscheja · · · · ·