Aznom SerpaS
Utrip mesta · mobilno

Italijanski oblikovalski studijo Camal je oblikoval futurističen avtomobil z nostalgičnim pridihom in imenom SerpaS. SerpaS v prevodu pomeni kača, naročilo pa ga je podjetje Aznom iz Monze. To je poznano po unikatnih predelavah avtomobilov in ustvarjanju luksuznih dodatkov, kot so torbice, ovitki, obeski in še kaj.

Aznom SerpaS ima 2,6-litrski 8-valjni V motor in 358 konjskih moči. Vrti se do visokih 10.300 obratov v minuti in vse to pri zgolj 900 kilogramih teže. Do leta 2020 se pričakuje še alternativni pogon, ki bo po vsej verjetnosti električen. Čistokrvni športnik je zgrajen okoli cevastega ogrodja, na katerega so pritrjene karbonske plošče in ročno skovana zunanja karoserija. Notranjost črpa navdih v italijanskih “vintage” dirkalnikih in je odeta v usnje in karbonska vlakna. Zaradi nizke višine ne potrebuje vrat in se vanj usedemo kot v kopalno kad. Poleg vodenega ogleda tovarne bodo prihodnje kupce nagradili z edinstvenim doživetjem vožnje po pisti v Monzi.

PREBERITE ŠE: ARES DESIGN PROJECT PANTHER: KO SE V CELOTO ZDRUŽITA LAMBORGHINI HURACAN IN DE TOMASO PANTERA

Galerija slik: Aznom SerpaS

Aznom SerpaSOdpri galerijo

Honda Insight (2019) Honda Insight (2019): hibridni prototip brez kompromisov Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet 15 naj avtomobilskih konceptov leta 2017 Nio ES8 Nio ES8: visokozmogljivi električni 7-sedežni SUV Majestic Bernadet Majestic Bernadet: motorno kolo, ki ga je navdihnilo gibanje art deco · · · · · ·