B-Tourist Strip - za več zasebnosti in udobja na letalu
Utrip mesta · dom

Vsi tisti, ki si ne moremo privoščiti letenja v prvem ali poslovnem razredu, smo obsojeni na ekonomski razred, kar pomeni, da smo med letom stisnjeni med tujce, dostikrat tudi med lastna kolena in brez kakršnekoli zasebnosti. Da bi bili tovrstni leti za potnike prijetnejši, sta izraelska študenta pri Bezalel Academy of Art and Design pripravila B-Tourist Strip, elastičen dodatek za sedež, ki je ”viseča mreža” ali ”španska stena” za glavo in vrat.

Obvezna oprema za dolga potovanja z letalom je vsekakor rogljičasta napihljiva blazin za vrat. A če vam ta ponuja udobje, vam ne nudi nikakršne zasebnosti. Tu vskoči pogruntavščina dveh izraelskih študentov, Idana Noyberga in Gala Bulka, B-Tourist Strip, ”viseča mreža” in ”španska stena” za glavo in vrat . Poleg udobnega pokončnega spanca vam omogoča, da brezskrbno uživate v filmu, brez da vam bilo pri tem čudno ali nerodno, ker poleg vas sedi otrok, vi pa gledate Žago.

PREBERITE ŠE: Kaj bo v prihodnosti novega na področju letenja?

A še bolj kot zvedave poglede otroka vam B-Tourist Strip omogoča, da gledate, berete, spite ali jeste brez, da bi vas kdo motil. Za pripomoček, s katerim lahko objamete katerokoli naslonjalo za hrbet, boste zlahka našli prostor med ročno prtljago, plastični obročki pa vam dajejo kontrolo nad stopnjo zasebnosti. V blagu pa se najde tudi prostor za shranjevanje.

B-Tourist Strip - za več zasebnosti in udobja na letaluOdpri galerijo
Hitro sestavljivi kavč narejen iz kartona. Kavč iz kartona, ki se ziba kot gugalnik in sestavi 1, 2, 3. Prikupni gospodinjski pripomočki, ki bodo poživili dom. Prikupni, originalni in praktični. Gospodinjski pripomočki, ki bodo poživili dom. Mobilité je kombinacija skejta in delavniškrga stola Mobilité = skejt + delavniški stol Stilsko razpolovljena hotelska soba. Pavel Vetrov – soba, ki je pol minimalistična, pol maksimalistična ·