Baby Spa Perth
V zraku · buzz buzz

Baby Spa Perth je točno to, kar si predstavljate. SPA center za dojenčke, ki so jim na voljo podobne storitve kot odraslim v običajnih SPA-jih. V njem sprejemajo dojenčke od drugega dneva – da, dneva – starosti dalje.

Po dolgem in napornem dnevu človek včasih potrebuje vročo kopel in dobro masažo, še posebej, če si dojenček. Baby Spa Perth je prvi SPA za dojenčke, kjer si ti lahko privoščijo hidroterapijo in masažo.

PREBERITE ŠE: Pamukkale: pozabite na Modro laguno na Islandiji, za vas imamo nekaj boljšega!

Vstop v ta avstralski SPA imajo dojenčki med drugim dnevom in šestimi meseci starosti. V centru imajo tudi poseben plavajoči pripomoček imenovan Bubby. Po masaži dojenčkom v kožo nežno vtrejo olje grozdnih pešk. Baby Spa Perth je prvi tovrsten SPA v Avstraliji, ni pa edini na svetu. Imajo jih tudi v Angliji, Južni Afriki in Španiji.

Galerija – Baby Spa Perth:

Baby Spa PerthOdpri galerijo
Najdražji Lego kompleti na svetu Najdražji Lego kompleti na svetu Donald Trump v oglasu za McDonald's Donald Trump v oglasu za McDonald’s Curling po rusko – z avtomobili Curling po rusko – z avtomobili! Družbena omrežja proti resničnosti Družbena omrežja proti resničnosti – je tudi vaše življenje ena velika laž? · ·