BAGLIETTO 46M FAST YACHT
Utrip mesta · mobilno

Za navtične sladokusce je BAGLIETTO 46M FAST YACHT pojem sodobnega oblikovanja tovrstnih plovil. Podjetje Baglietto, ki zadnjih 160 let izdeluje sodobna plovila, namreč združuje tradicijo z izjemno modernimi pristopi.

Jahta ali, bolje rečeno, ladija je v celoti zgrajena iz aluminija, kar ji zagotavlja relativno nizko težo in dolgo obstojnost, saj aluminij ne rjavi kot ostale kovine. Oblikovana je izjemno agresivno in futuristično z gladkimi in agresivnimi linijami, ki jih je tako notri kot zunaj oblikoval Francesco Paszkowksi. Kljub svoji izjemno velikosti lahko udobno gosti le 12 gostov, saj potrebuje prostor še za deset članov posadke.

Jahto poganjata dva motorja MTU 16v4000 M93L, ki skupaj postrežeta s 4.615 konjskimi močmi. Te poženejo ladjo do potovalne hitrosti 20 vozlov, medtem ko je ladja sposobna maksimalne hitrosti 26 vozlov oziroma prevedeno v kilometre na uro 48 km/h. Kar pa je že zavidanja vredna hitrost za kakršenkoli objekt te velikosti in mer. Doseg te superjahte je 1000 navtičnih milj in z njo se lahko tako lahko odpravite tudi prek oceana.

Galerija slik: zunanjost BAGLIETTO 46M FAST YACHT

BAGLIETTO 46M FAST YACHTOdpri galerijo

Galerija slik: notranjost BAGLIETTO 46M FAST YACHT

BAGLIETTO 46M FAST YACHTOdpri galerijo
Novi Volvo XC60 Novi Volvo XC60: švedska popolnost in predstavitev iz prve roke volvo-xc60-safety (1) 6 varnostnih sistemov, ki rešujejo življenja in jih mora imeti tvoj novi avtomobil G-Klasse, (W463), 2017  - Sondermodelle Mercedes-AMG G65 Exclusive Edition – v bistvu kar najdražji Mercedes ta hip cover-autohome AUTOHOME – Safari strešni šotor za MINI Countrymana · · ·