Bagtag
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali tudi vas moti gneča na letališčih? Verjamemo, da nad velikim številom ljudi, ki v vrsti za oddajo prtljage čakajo pred vami, niste ravno navdušeni. Na srečo bodo te muke kmalu postale preteklost.

Nizozemsko zagonsko podjetje Bagtag je predstavilo moderno rešitev, ki prispeva k zmanjšanju prenatrpanosti na letališčih. Nova naprava, ki se prek brezžičnega omrežja Bluetooth poveže s pametnim telefonom, vam omogoča spletno prijavo vaše prtljage.

Bagtag bo shranil informacije o vaši prtljagi in tako nadomestil nadležne nalepke na kovčkih. Na ta način boste prihranili nekaj dragocenega časa, ki bi ga sicer zapravili za čakanje v vrsti.

Pri razvoju projekta je sodeloval tudi oblikovalski studio SLIMDESIGN. Zaslon naprave, ki prikazuje elektronski papir, se lahko pohvali z nizko porabo energije in odlično berljivostjo. Prav tako je zaščiten pred nevarnostmi, do katerih lahko pride ob pogostem potovanju.

Bagtag se lahko s telefoni z operacijskima sistema IOS ali Android poveže prek aplikacije Lufthansa. Za zdaj je na voljo potnikom letalskih družb Lufthansa, Swiss Airlines in Australian Airlines.

Galerija – Bagtag

BagtagOdpri galerijo

Naprava izgleda futuristično. Naglavni set Varjo združuje resnični in navidezni svet Geneinno-Titan-_-featured Titan: podvodni dron, ki se potopi do 150 metrov globine UA Sport Wireless Train Headphones - Project Rock Edition Under Armourjeve nove slušalke so plod sodelovanja z ‘The Rockom’ ADCASE bo uspešno zaščitil vaš telefon. ADCASE: “airbag” za vaš pametni telefon · · · · ·