3b5928e610c34c94afd5ab467c32dd25
V zraku · tehnologija · V zraku · trend

Bajaboard2 je moderna rolka na električni pogon, ki omogoča vožnjo po različnih, tudi težko prevoznih ternih, za kar skrbijo štirje električni pogni in 4D pogon.

Druga generacija električne rolke Bajaboard prinaša številne izboljšave v primerjavi z originalom in je tudi del projekta Kickstarter. Razlike so opazne pri dizajnu, ponaša pa se tudi z boljšimi voznimi lastnostmi. Rolka namreč doseže hitrosti do 55 km/h, zaradi naprednega sistema vzmetenja pa je vožnja bolj lagodna, uporaba pa bolje enostavna.

Bajaboard2 poganjajo štirje motorji, nameščeni neposredno na kolesa, ki zmorejo 12 kW (kar je podobno moči 150 kilovatnega skuterja). Voznik moč motorjev regulira preko brezžičnega daljinskega upravljalnika, s pomočjo elektronskega diferenciala pa lahko izbira celo med dvo- in štirikolesnim pogonom.

Več fotografij električne rolke si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
4K resolucija nam postreže z neverjetno čisto sliko. Top kamera – 18K Forza Platform icedot 1 ICEdot – Senzor, ki kolesarjem rešuje življenja naslovna_002 10 najboljših AirPlay brezžičnih zvočnikov 1 Golden Lamborghini – najdražji modelček avtomobila posut z zlatom in diamanti