ikea-balenciaga-speed-trainer-00
Utrip mesta · moda

Pred mesecem je svet mode šokirala poteza luksuzne znamke Balenciaga, ki je na trgu predstavila svojo različico Ikeine nakupovalne vrečke (tista modra, vsem znana). Samo po sebi seveda to ne bi bilo nič pretresljivega, če ne bi bila cena Balenciagine vrečke dobrih 2.000 evrov. Ja, 2.000 evrov.

A modni svet se ni zgražal, nasprotno, postal je še bolj dejaven, navdihnjen, bi lahko rekli. V studiu Hagel so se domislili odgovora na to potezo španskega dizajnera. In kaj so naredili? Balenciagin tekaški copat so naredili iz Ikeine nakupovalne vrečke (tiste modre, vsem znane).

No, to je primer, ko provokacija, tekmovalnost in morda le nora ideja trčijo ob same sebe in rezultat je lahko izjemno zabaven.

Nike-Air-Max-Plus- Nike Air Max Plus: klasične superge so doživele preobrazbo cover-tatuji Helix tatu trend je popolnoma prevzel Instagram cover-adidas-wings-horn adidas Originals & wings+horns – čarobna kolekcija za tiste s prefinjenim okusom peenicorn-1493325416 copy Peen-i-corn legice: legice s samorogi za odrasle, ki so obnorele internet