lizzy-dances-today-170119-tease-02_ec4ff1de20516d0f1f9503ec420c1472
V zraku · buzz buzz

Lizzy Howell, balerina z močnejšo postavo, je postala svetovna senzacija po tem, ko je bil njen Instagram video enajstih popolnih obratov fouetté in piruet ogledan kar 75-tisočkrat. Neverjetna plesalka!

Lizzy je kmalu za tem postala vzornica za ženske ‘vseh oblik in velikosti’, ki želijo slediti svojim sanjam. Njen Instagram profil so preplavili pozitivni komentarji, en uporabnik pa je celo zapisal: “Si neverjetna plesalka in nikomur ne dovoli, da bi ti rekel kaj nesramnega!”

Lizzy Howell iz Milforda v Delawaru v ZDA je za Daily Mail povedala, da njena teža ne bi smela igrati nobene vloge. Edina pomembna stvar je njena strast do plesa.

PREBERITE ŠE: Te babice so bolj hude kot ti!

Čeprav je na račun svojega videza dobila tudi nekaj negativnih komentarjev (nekateri so ji celo ‘privoščili’ raka), so jo njeni podporniki vedno postavili pokonci.
“Stereotipi so zato, da jih kršimo. Da boste nekaj dosegli, boste morali delati dvakrat toliko kot drugi, vendar bo vredno, saj boste sovražnikom dokazali, da niso imeli prav. Počnite tisto, kar radi počnete, in ne dovolite, da vas kdo ustavi,” je še dodala Lizzy.
To bi moralo veljati za vse, kajne?


Pametni telefoni Znanost ugotavlja, da ljudje začnemo manj paziti na svoj telefon, ko prihaja nov model BeFunky Collage Svet je bolj neverjeten, kot si mislite! Dvojniki zvezdnikov Tuji dvojniki zvezdnikov, ki jih boste zlahka zamenjali za slavne osebe Krogi potegavščina Srhljiva potegavščina: Samara iz filma Krog prestrašila nič hudega sluteče obiskovalce trgovine · ·