Bang&Olufsen Beoplay M3 - ovijte svoj dom v glasbo
V zraku · tehnologija

Danski Bang&Olufsen ne preneha z razvajanjem odličnega zvoka željnih “glasbokuscev”. Tisti, ki jih spremljate, zagotovo poznate linijo BeoPlay, ki smo jo predstavili tudi mi. Pri obliki novega zvočnika je sodelovala tudi priznana industrijska oblikovalka Cecilie Manz in nastal je stilsko ter zvočno dovršen izdelek.

Bang&Olufsen BeoPlay M3 je najbolj kompakten zvočnik iz linije BeoPlay do zdaj.

V ohišju iz polimerov so nameščeni 3,5-palčni gonilnik, soft dome 40-vatni visokotonski zvočnik ter 40-vatni basovski zvočnik. Zanimivo je tudi to, da je pokrov snemljiv, tako da ga boste lahko zamenjali, če si boste zaželeli druge barve. Na voljo sta namreč temno siva in barva aluminija.

BeoPlay M3 spada v družino Connected Audio, kar pomeni, da ga boste lahko prek Bluetootha ali Apple Airplaya povezali z drugimi napravicami iz te linije ter istočasno predvajali glasbo v vseh prostorih vašega doma, saj je opremljen s tehnologijama Multiroom in Chromecast. Na telefon si naložite aplikacijo BeoPlay ter tako predvajajte glasbo. Je pa zvočnik M3 že pripravljen na prihodnost, saj bo povezljiv z Apple Airplay 2, ki bo na voljo prihodnje leto.

Cena za BeoPlay M3 je 299,00 evrov.

Galerija: Bang&Olufsen Beoplay M3 – ovijte svoj dom v glasbo

Bang&Olufsen Beoplay M3 – ovijte svoj dom v glasboOdpri galerijo

Unistellar Evscope: pametni teleskop Unistellar Evscope: pametni teleskop Kako posneti odlično fotografijo ognjemeta? Kako posneti odlično fotografijo ognjemeta? cover-ojacevalec McIntosh MA252: vintage ojačevalec, ki je paša za oči Airbnb ponuja sanjsko prenočitev v hiši Lego. Airbnb ponuja sanjsko prenočitev v hiši Lego