tumblr_p76w5ejaHw1vmngr5o2_1280
Utrip mesta · mobilno

Motorno kolo BMW R80 je v svetu predelovanja motornih koles izredno priljubljena platforma za nadaljnje predelave. Black Mamba tako ni prvi predelani BMW R80, ki smo ga zasledili, je pa zagotovo najbolj agresiven do zdaj. Slednje ga seveda naredi še bolj privlačnega in še bolj ‘njami’.

Black Mamba je še eno motorno kolo, s katerim so pri podjetju Barbara Motorcycles dokazali, da se še kako spoznajo na svoj posel. Staro motorno kolo so spremenili v futuristično zverino, ki komaj čaka, da se požene po asfaltni cesti. Pri tem so še nadgradili večino BMW-jevih že tako dobrih lastnosti. Na zadnji del so mu nadeli vpetje z modela RnineT, dodali aerodinamičen sedež in USD prednje vilice, ki so pritrjene na okvir.

Black Mamba se je ‘priplazila’ iz prihodnosti, a vleče za seboj pomemben del preteklosti. Vsekakor gre za drzno oblikovan koncept, ki bi ga prav radi zapeljali v topel poletni dan.


Xing Mobility Miss R Xing Mobility Miss R: prvi električni superšportnik, ki ima tako cestne kot terenske sposobnosti Hookie/Co Falcon Hookie/Co Falcon: ‘spimpan’ BMW R nineT Toyota Land Cruiser Utility Commcercial Toyota Land Cruiser Utility Commercial: špartanec, ki je resnično namenjen delu na terenu ezgif.com-webp-to-jpg AGV SPORT MODULAR: prva karbonska modularna čelada na svetu · · ·