draft-a6a5a802-a0dc-41a6-9d45-644109790488 2
V zraku · buzz buzz

Mogoče ste že tudi vi kje pošteno preplačali kavo, vendar ste zato skupaj s črnim zlatom dobili vsaj še mini kavno umetnino: smejoč obraz ali pa rožico. Michael Breach ali Baristart kavno umetnost jemlje malo bolj resno: iz mlečne pene dela mojstrske portrete, zato ga brez zadržkov lahko okličemo za Da Vincija med kavnimi umetniki.

Michael Breach je danes kot Baristart eden izmed absolutno največjih kavnih umetnikov v Združenih državah. Pot do naziva Da Vinci med kavnimi umetniki pa je bila dolga, saj je začel tako kot vsi, ki se s kavo ukvarjajo ‘’profesionalno’’: za šankom.

PREBERITE ŠE: 10 neverjetnih dejstev o kavi

Dolge noči kot natakar z malo strankami si je krajšal tako, da je svojo roko uril v ustvarjanju kavnih mojstrovin. Iz sprva preprostih vzorcev so tako začeli nastajati mojstrski portreti, zaradi katerih mlad Brooklynčan, ki sicer prihaja iz Baltimora, danes deluje kot profesionalni kavni umetnik predvsem v oglaševanju, za različne kreativne projekte in in posebne dogodke.

Mojstrsko kavno umetnost Baristart si oglejte v naši galeriji!

Odpri galerijo

Jesse Willimas Izbor trinajstih vročih moških s pegicami PicMonkey Collage Noč čarovnic: 10 najboljših kostumov mrtve neveste 34331231 12 živali kot sadje in zelenjava, ki so ”zrasle” v Photoshopu BwjltSYIIAAAHoC 15 slik, ki razložijo vse v našem življenju