PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Prihaja dobrodošla sprememba! Po svetlih in “golih” odtenkih laka za nohte letošnje pomladi in poletja so prišli na vrsto temni in bogati ter svetli in predrzni odtenki. In da ne pozabimo – na voljo nam je veliko elegantnih umetniških zamisli za poslikavo nohtov. Tukaj so najnovejši in najboljši odtenki lakov za nohte ter smernice za letošnjo jesensko manikuro.

Kaj bomo torej želele nositi to jesen? Vračajo se temni in bogati odtenki, barvne igre, svoj trenutek pa bodo spet doživeli “goli” odtenki, ki jim bomo dodali nekaj poslikav. Takšne smernice za jesensko manikuro 2015 so nam podale modne brvi, najbolje pa bo, da si modne zapovedi ogledamo pobližje!

PREBERITE ŠE: Ženske pričeske: smernice za jesen 2015

V galeriji si oglejmo smernice za jesenske manikure 2015.

Jesenska manikura 2015: Barva v barvi – lik v liku (Tracy Reese)Odpri galerijo
PicMonkey Collage Ženske pričeske: smernice za jesen 2015 Chanelovi ikonski čevlji Chanel – video kampanja v čast ikonskim ženskim čevljem 8-in-1 Evolution Bra je najbolj vsestranski modrček na svetu. Zakaj je 8-in-1 Evolution Bra dejansko edini modrček, ki ga potrebuješ? Liebeskind Berlin Ljubljana Liebeskind Berlin / Ljubljana / Kaj je razlog, da kar naenkrat vse slovenske ženske želijo novo torbico ·