Velika noč v Ikei
Utrip mesta · dom

Ikea v naše domove prinaša pomladne barve in velikonočne motive. Za veliko noč je tu omejena serija izdelkov za dom PÅSKYNDA, ki naš dom ovije v svežo spomladansko atmosfero.

Pri Ikei so prihajajočemu prazniku primerno predstavili omejeno velikonočno kolekcijo dodatkov za dom PÅSKYNDA, ki očara s spomladanskimi barvami in prikupnimi motivi ptičkov. Pladnji, blazine, skodelice, predpasniki, kuhinjske krpe, kozarci in prtički iz omejene serije našemu domu pričarajo velikonočno atmosfero, ki je kot nalašč za sprejem gostov. Tem bomo nasmeh na obraz pričarali tudi s prikupnimi podstavki za pirhe, ki kuhana jajca spremenijo v prisrčne ptičke, in obeski v obliki ptičkov, ki jih lahko razobesimo povsod po stanovanju. Preden se odpravimo po nakupih, na Ikeini spletni strani preverimo, če je omejena kolekcija na voljo tudi v Ikei, ki jo imamo namen obiskati, saj Ikea s prisrčno kolekcijo ni založila vseh svojih trgovin.

PREBERITE ŠE: Izdelki za dom, ki bodo pričarali svež začetek pomladi

Velika noč v IkeiOdpri galerijo
PicMonkey Collage Velika noč: Kreativne ideje za barvanje pirhov Svetilke "Mamet Lamps" Sodobne svetilke za dom Mamet Lamps "Deževni" lonci za rože “Rainy Pot”: “Deževni” lonci za rože 50820_bottle-light-mulitple-bottles-03 Zamaški z LED lučjo spremenijo stare steklenice v ambientalne svetilke · ·