Foto: Kidslofty
Utrip mesta · otroci

KidsLofty spreminja moderne interjerje v prave otroške kotičke. Do sedaj nismo verjeli, da je lestev lahko pisana na kožo prav otrokom.

KidsLofty ni samo ene lestev, je serija treh lestev, ki so jih razvili pri Alegre Industrial Studio. Gre za funkcionalno, enostavno, preprosto, ”simpl” rešitev, ki je še posebej uporabna v mansardnih stanovanjih in povsod tam, kjer je za druge rešitve premalo prostora. Model ”Snake” kombinira rumeno in modro lestev in je brez ostrih robov in kotov. Model ”Square” je minimalistična lestev, ki je lahko živo rdeča, siva ali bela. ”The Tube” pa je zabavna tubasta lestev v ”strupeni” kombinaciji rumene in črne. Zgornji del je narejen na način, da prepreči padce. Prvi, drugi ali tretji model – prav vsi sodobnim minimalističnim interjerjem vdihnejo nekaj otroškosti. Za tiste, ki že zmajujejo z glavo, da lestev res ni za otroke morda v pomiritev – lester ustreza vsem striktnim varnostnim standardom.

Odpri galerijo

PREBERITE ŠE: Otroška oblačila ”Picnic” za na piknik in povsod drugam

PIKO Piko – otroški stol, konjiček in mizica cover Otroška oblačila ”Picnic” za na piknik in povsod drugam Foto: MGML S kolesi po Plečnikovi Ljubljani 2.2_6608 Male otroške hiške Smart Playhouse s stilom · ·