Oblačila v odtenku Rose Quartz
Utrip mesta · moda

V času tednov mode lahko spremljamo prihajajoče modne trende, istočasno pa nam iz barvnega inštituta Pantone vsako leto sporočijo, katerih deset bo najbolj modnih barv prihodnje pomladi. Tokrat so se odločili za hladne in pomirjujoče odtenke, med katerimi še posebej izstopa Rose Quartz, zamolklo rožnata, ki bo najbolj trendovska barva modne sezone pomlad-poletje 2016.

Barvni inštitut Pantone je barvna avtoriteta, ki napoveduje barvne trende na področju mode, interierja, tehnologije, … Tokrat so se vodilni iz inštituta odločili, da bo modna sezona pomlad-poletje 2016 obarvana v mehke in pomirjujoče odtenke, ki bodo ublažili norost vsakdanjika, ki jo v naše življenje prinaša vedno bolj razvita tehnologija. Zamolklo rožnat odtenek Rose Quartz je v kolekcijah za sezono pomlad-poletje 2016 uporabilo več kot 22 odstotkov modnih oblikovalcev (takoj za petami mu z 20 odstotki sledi breskov odtenek Peach Echo), kar pomeni, da je med desetimi napovedanimi trendovskimi barvami vsekakor barva, ki si zasluži naslov najbolj trendi barve prihodnje sezone.

PREBERITE ŠE: NYFW: Najboljši “street style” z newyorškega tedna mode za pomlad poletje 2016

In medtem ko lahko v galeriji preverite, kako izgledajo oblačila v čudovitem rožnatem odtenku, lahko tukaj preverite še preostalih 9 barv, ki so jih je za prihodnjo sezono izbrali pri Pantonu.

Oblačila v odtenku Rose QuartzOdpri galerijo
Ročna ura Devon Star Wars Devon Star Wars – ko ljubitelji ročnih ur podležejo skušnjavam temne strani Sile Pop-up shop v kranju “Pop-up” prodajna razstava za ljubitelje mode v Kranju gipsy&clown Easy Life Belt: slovenski pas, ki diha z nami #kickstarter PicMonkey Collage Yasmina Rossi: lepa babica, ki je v modni industriji še zmeraj zelo iskana ·