Base Camp: Prikolica, kot iz vojne zvezd
Utrip mesta · mobilno

Letošnje poletje je čas za uživanje na svežem zraku in vzpostavitev boljšega odnosa do narave. Base Camp, prikolica kot iz Vojne zvezd, je pri tej misiji nepogrešljiv sopotnik. Ponuja odlično zavetje, v katerem lahko človek kljubuje še tako ekstremnim razmeram, obenem pa je pravzaprav izjemno udobno bivališče, kjer uporabniku ne manjka praktično nič.

Base Camp, prikolico kot iz Vojne zvezd, si mora omisliti vsak, ki kampira vsaj nekajkrat na leto. Prikolica Base Camp je narejena iz trpežnega jekla. Na strehi ima pritrjene 250-vatne sončne celice, ki poskrbijo za toplo vodo, LED-svetila in elektriko za napajanje elektronskih naprav – od polnilnika za telefon do uporabe mešalnika za pripravo potice. Stvar postane še boljša: sončni paneli so pomični – pomaknete jih lahko na hrbet prikolice in tako boste lahko v času transporta na streho naložili kajake, kolesa ali pa strešni šotor.

PREBERITE ŠE: Portugalska – nov mejnik obnovljive energije

Kuhinja, ki je spravljena v boku prikolice, se raztegne v opremljeno kraljestvo še tako zahtevnih kuharjev; tam je možno najti nože, lijak, plinski štedilnik, posodice za začimbe in prostor za shranjevanje hrane in posode. V Base Campu je seveda tudi kopalnica s tušem s toplo vodo. Base Camp je moč prilagoditi glede na želje uporabnika, zaradi česar je uporabna za kampiranje ob morju ali pa za preživetje med apokalipso zombijev. Cena se začne pri 10 000 €.

Najboljša e-kolesa 2016 Električna kolesa 2016: e-kolesa, ki obračajo poglede BMW M3 30 Jahre BMW M3 30 Jahre – BMW praznuje 30 let vozil M3 v slogu Notranjost prevoznega sredstva prihodnosti Hyperloop Hyperloop – razkrita notranjost prevoznega sredstva prihodnosti Parkirni senzor FenSens kot okvir za registrske tablice FenSens – okvir za registrsko tablico kot parkirni senzor