Pametni telefon Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Geeki, pozor! Samsung je predstavil Batman različico pametnega telefona Samsung Galaxy S7 Edge, ki se mu na zadnjem delu ohišja v zlati blešči Batmanov zaščitni znak. Uradno se telefon imenuje Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition. Z njim je Samsung zaznamoval tretjo obletnico popularne mobilne igre Injustice: Gods Among Us, izdelali pa so ga v sodelovanju s produkcijsko hišo Warner Bros. Ob nakupu telefona dobite še virtualna očala Samsung Gear VR pa zlat Batarang (Batmanovo orožje) in zaščitni etui, navdihnjen z Batmanovim kostumom.

Samsung Galaxy S7 Edge je podnevi Samsung Galaxy S7 Edge, vrhunski pametni telefon, ki mu trenutno na tržišču ni para, ponoči pa Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition, črno-zlata Batman različica originala.

Batman različica telefona Samsung Galaxy S7 Edge bo na voljo v zelo omejenih količinah in še to samo na Kitajskem, v Singapurju, Južni Koreji, Latinski Ameriki in Rusiji, v prodajo pa stopi v prvih tednih junija 2016.

PREBERITE ŠE: Novi Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge

Kljub temu imajo oboževalci Batmana več možnosti, da se dokopljejo do tega zbirateljskega kosa, kot oboževalci Iron Mana. Ko je namreč lani (ob izidu filma Maščevalci: Ultronova doba) Samsung izdelal posebno različico Galaxyja S6 Edge, Galaxy S6 Edge Iron Man, ga je ponudil le kupcem v Južni Koreji.

Pametni telefon Samsung Galaxy S7 Edge Injustice EditionOdpri galerijo
Pametni telefon Bluboo Picasso Bluboo Picasso – pametni telefon za mlade brez ficka Pametni telefon Oppo F1 Plus Pametni telefon Oppo F1 Plus – mojster za selfije Zopo Speed 8 Zopo Speed 8 – pametni telefon, za katerim se praši Googlov modularni pametni telefon Project Ara Google Ara: prvi modularni telefon prihaja naslednje leto · · · · ·