Batmana je ustavila policija, kljub temu da ni naredil prekrška.
V zraku · buzz buzz

Batman je resničen! Če ne verjamete, si oglejte video, v katerem s svojim Batmobilom drvi po ameriških ulicah, policija pa ga ustavi, čeprav ni naredil nobenega prekrška. Očitno se tudi junakom lahko policija postavi po robu.

Nekateri ljudje imajo preveč časa, so neverjetno zaljubljeni v filmske like, uresničujejo neuresničene sanje ali pa je to preprosto njihov način življenja. Že ko pomislimo, da smo vse videli, se pojavi on – Batman, katerega kostum in avtomobil sta tako identična filmskem Batmanu, da bi na sandiegovskem Comin-Conu zagotovo zmagal za inovativnost.

Batman se je vozil po ameriških cestah, ko ga je policistka na poti ustavila, a ne zato, ker bi prekršil zakon ali kaj drugega.

Za Bored panda je Stephen Lawrence, verjetno največji oboževalec Batmana, povedal, da je Batmobile dobil pred šestimi leti. A preden se je odpravil na cesto, je vadil svojo vožnjo, saj je upravljanje takšnega vozila zelo zahtevno. Prejšnji teden se je peljal po avtocesti, ki je bila dobro tlakovana, mirna in slikovita, a je njegovo vožnjo zmotil motorist, ki se je peljal v predvidljivem vzorcu, saj je želel posneti fotografijo njegovega avtomobila. To je zelo pogost pojav, saj s svojo podobo pritegne pozornost ljudi. Med vožnjo se je na cesti pojavila tudi policija z aktivno sireno, ki se je ustavila ob njem na rdeči luči. Iz svojega avtomobila je izstopil in vprašal policistko, ali je vse v redu. Potrdila je, da je vse dobro, le ni želela zamuditi priložnosti, da bi z njim posnela fotografijo.

To noro srečanje si lahko ogledate v videu, ki ga je posnel nek voznik iz svojega avtomobila, postal pa je viralen.

Apokaliptična satelitska slika NASE kaže svet v ognju. Apokaliptična satelitska slika Nase kaže svet v ognju Slamnate koče, ki so jih ujeli z dronom. Dron je ujel amazonsko pleme, ki ga še nikoli niso opazili ‘ljudje iz zunanjega sveta’ Pumine nove superge bodo poskrbele za baterijo vašega telefona. Nove Pumine superge, navdihnjene z modelom izpred 30 let, ki smo ga lahko povezali z računalnikom elijah-o-donell-693558-unsplash Če misliš, da je sosedova trava bolj zelena, potem moraš narediti teh 5 sprememb · · ·