Batmanova čelada
Utrip mesta · mobilno

V naši mobilni rubriki smo vam predstavili že kar nekaj izdelkov, ki bi bili vredni samega Batmana. Ker je princ teme zelo poseben lik, so posebni tudi izdelki, ki jih uporablja. Za vožnjo gliserja, motorja ali česa drugega mu bo zagotovo prav prišla čelada v njegovem stilu.

Batmanovo čelado so si zamislili pri podjetju Helmet Dawg, to je podjetje, ki se že lep čas ukvarja z izdelavo zaščitnih motorističnih čelad. Čelada HD100 je pravzaprav iz serije GMax GM48S Platinum, ki so ji nadeli našpičena ušesa in jo pobarvali v črno barvo, zaščitni znak viteza teme.

 

Ušesa niso zgolj plastičen dodatek, ker so narejena iz istega materiala, iz katerega je narejen zunanji sloj čelade. Na čeladi je nanesenih več slojev črne barve, ki so jo zaključili še s prozornim lakom, da bo ostala bleščeče črna še vrsto let. Čelado je mogoče naročiti prek spleta, zanjo pa je treba odšteti 325 ameriških dolarjev.

PREBERITE ŠE: NUVIZ HUD: PAMETNA MOTORISTIČNA ČELADA

GALERIJA SLIK: Batmanova čelada

Batmanova čeladaOdpri galerijo

2018 Hennesey Velociraptor 6X6  Ford F-150 2018 Hennesey Velociraptor 6X6 Ford F-150 upravičuje svoje dinozavrsko ime Lazareth Yamaha R1 Lazareth Yamaha R1 Street: filmski rekvizit poželenja cover-vw-bulli Volkswagen Bulli: predmet poželenja za ljubitelje filma Back To The Future Koncept Hydrafoil Gray design: to so koncepti, ki jih zagotovo hočemo · ·