Bazen s steklenim dnom v hotelu Hubertus (Kronplatz, Italija).
Utrip mesta · destinacija

Hotel Hubertus, ki se nahaja na južnem Tirolskem v Kronplatzu, ponuja neverjetne poglede na Dolomite. A še bolj kot to navdušuje njegova nova pridobitev. Previsna ploščad z bazenom s steklenim dnom. Ta se opira na lesene pilote in dviga 12 metrov nad tlemi, plavanje v bazen pa ustvarja občutek lebdenja.

Arhitekturni studio NOA je za hotel Hubertus v italijanskem Kronplatzu, ki velja za priljubljeno pribežališče smučarjev in pohodnikov, izdelal previsno ploščad z zunanjim bazenom, ki ponuja prečudovit razgled na Dolomite. Kot da to ne bi bilo dovolj, ima 25-metrski bazen delno stekleno dno, kjer med plavanjem dobite občutek, da lebdite v zraku.

PREBERITE ŠE: Top 10 prelivnih ali “infinity” bazenov na svetu

Previsno ploščad podpirajo piloti iz lokalnega lesa (macesen), dviga pa se 12 metrov nad tlemi. Je podaljšek prečudovitega hotela, ki bo navdušil tudi najzahtevnejše goste. V fotogaleriji  lahko poleg bazena občudujete tudi njegovo notranjost. Pustila vas bo odprtih ust!

Galerija – hotel Hubertus v Kronplatzu:

Bazen s steklenim dnom v hotelu Hubertus (Kronplatz, Italija).Odpri galerijo

Haiti Najnevarnejše turistične destinacije 2017 najboljši butični hoteli na svetu Top 10: najboljši butični hoteli na svetu 2016 Lily Beach Resort & Spa, Maldivi Top 10 prelivnih ali “infinity” bazenov na svetu Bela hiša - White House Kaj se zgodi, ko v Google vpišete Bela hiša? · · · ·