Beatsbydre Powerbeats Pro
V zraku · tehnologija

Powerbeats Pro nadaljujejo zgodbo brezžičnih predhodnic. In tako želijo biti najboljše slušalke za športne aktivnosti.

Powerbeats Pro so optimalne brezžične slušalke, ki vas bodo spremljale ob vaši športni aktivnosti. Pri tem pa vas ne bo ovirala prav nobena žica.

Poganja jih identična tehnologija, kot nedavno predstavljene prenovlje Apple Airpods in tudi zato se boste lahko vaši iOS napravi oziroma pametnemu telefonu ukazovali prostoročno z ukazom “Hey Siri”. Od svojih predhodnic so za 23% manjše ter kar 17% lažje. Kakopak so vodoodporne, škodil pa jim ne bo niti znoj.

Prav tako kot Apple Airpods so shranjene v prikupni polnilni škatli preko katere lahko “indukcijsko” polnijo baterijo. Slednja zdrži kar 9 ur poslušanja glasbe in tako brezskrbne tudi daljše treninge. Na voljo bo v spektru 4-ih zanimivih tonov; slonokoščena, črna, moss in mornariško modra. Na police prodajalcev prihajajo v mesecu maju, a boste za njih morali odšteti okoli 330 evrov.

Galerija slik:Beatsbydre Powerbeats Pro

Beatsbydre Powerbeats ProOdpri galerijo
stanford-audi-tts-autonomous-pikes-peak-car-aka-shelley_100315131_h Ta Audi TT vozi avtonomno po dirkališču bolje od človeka cover-garmin-marq Garmin MARQ: pametni časomeri za drzne življenjske sloge Apple-TV-Plus-Lineup Apple TV Plus: Netflix, HBO in Amazon Video dobivajo konkurenco Sekiro_01 Top videoigre 2019: 3 igre, ki jih bodo igrali le najboljši gejmerji